Despre Noi

 

Bites Credit Management, s-a infiintat in 2012, dintr-un parteneriat de societati lidere pe piata italiana pentru activitatea de Call Center.

Bites Credit Management face parte dintr-un grup cu mai multe puncte operative pe teritoriul italian care are o exprienta de zece ani in gestionarea activitatilor de Call Center , cu accent pe activitatile de outbound marketing si de recuperare de credit.
Obiectivul este de a transforma clientii in parteneri de fidelizare, printr-o retea globala de servicii inovatoare ce garanteaza indici de inalta performanta.
Cu o experienta atat de mare, Bites Credit Management,chiar daca este la inceput in acest domeniu, are exprienta de a vinde, in lumea de Contact Center.

Call Center:
Diferite servicii, unica filozofie: EMPOWERMENT.
EMPOWERMENT se dezvolta pe doi piloni: competente active de resurse si capacitate, pe baza acestora, evolueaza prin intermediul structurilor concepute la cerere.
Activitatea de Call Center este astazi mai mult orientata spre client, deoarece este sufletul si imaginea unei companii sau functionalitatea unei structuri: Bites Credit Management a ales sa se prezinte, cu standarde ridicate de calitate pentru orice tip de servicii, de la un contact finalizat la satisfactia clientilor sau gestionarea fluxurilor de intrare.

Compania a ales sa dezvolte un program intern, care include constructia ’’adaptabila’’ pentru orice proces de operare, de la recrutare si selectie, trecand prin formare, studiul planurilor de comunicare, software si instrumente tehnologice calibrate cu privire la operatiunile fiecarui client.
Servicii de Call Center includ: Customer Care , Numere verzi, Help Desk, Sondaje, Control Calitate.

Recuperari Credite:
Sectorul de recuperari credite este domeniul principal de activitate al grupului nostru, si chiar si astazi reprezinta motorul societatii noastre.
Protejarea creditului are astazi implicatii diferite, si daca pe de o parte scopul este numeric, nu poate face abstractie de o buna reprezentare a clientului. Avand in vedere vechea imagine de recuperator, Bites Credit Management imbina lumea de recuperare a valorilor cele mai eficiente pentru clienti. Rezultatul este un obiectiv sigur si un client convins si multumit.
Oferta de servicii de recuperari credite include: Prelegal, Solicitari telefonice, Colectare telefonica, Legla, Activitate Legala.

globe

  • Despre Noi

    Bites Credit Management, s-a infiintat in 2012, dintr-un parteneriat de societati lidere pe piata italiana pentru activitatea de Call Center .

Contactati-ne

Pentru informatii va rugam sa ne contactati la:

Adresa: Bd. Unirii nr. 30, et.2 , Bacau
Telefon: +4 0334-405434
FAX: +4 0334-405435
E-mail:hr@bitescreditmanagement.ro

Copyright © | Bites Credit Management - www.bitescreditmanagement.ro