Misiune si Metoda

 

Fondata ca o societate romaneasca deschisa atat pentru piata italiana cat si pentru cea romaneasca. Misiunea Bites Credit Management este de a oferi un serviciu "EXCELENT" pentru clientii sai, atat italieni cat si romani. Clientii cu care isi doreste sa aiba rapoarte de parteneriat. Printr-o abordare empatica si profesionala Bites Credit Management este interlocutorul privilegiat de a asculta povestea, nevoile si ambitiile de partener profesionist. In acest fel putand  identifica solutii si servicii utile in vederea cresterii valorii companiei. Creativitatea, creierul, inima, rigurozitate si profesionalism: valori adaugate de Bites Credit Management partenerilor.
Misiunea este aceea de fidelizare a  partenerilor prin intermediul serviciilor personalizate-proiectate si livrate intr-un mod excelent. Raspunde in acelasi timp la aparitia eventualelor critici, cunoaste tendintele pietei, anticipa nevoile partenerilor si scenarii viitoare.

Un serviciu excelent  nu gaseste solutii pentru probleme, ci  le anticipeaza: Bites Credit Management este raspunsul partenerului care cauta servicii evoluate.
Valoarea  experientei practice este adanc inradacinata in cultura intreprinderilor. In plus fata de o competenta dezvoltata si perfectionata in domeniul comunicarii cu clientul, Bites Credit Management a investit in testarea cu modele de varf de afaceri si procese de reinnoire continua. Prin urmare, utilizarea unei metode care, ramanand in acelasi timp fidel insusi, este capabil de a se reinventa de fiecare data, sa fie cu adevarat ceea ce reprezinta nevoile partenerului.

Fiecare activitate proiectata si administrata de catre Bites Credit Management necesita un angajament de resurse profilate si imbunatatite, in functie de misiunea de indeplinit. Este esentiala in aceasta echipa de conducere, care lucreaza la integrarea perfecta cu a grupului de lucru, in vederea unei transparente maxime si pentru acelasi scop.

Bites Credit Management realizeaza mereu numeroase teste de servicii inainte de implementarea serviciului, colecteaza de fiecare data rapoartele cu privire la utilizarea de front-end si de client si verifica continuu performantele realizate.

serv

globe

  • Despre Noi

    Bites Credit Management, s-a infiintat in 2012, dintr-un parteneriat de societati lidere pe piata italiana pentru activitatea de Call Center .

Contactati-ne

Pentru informatii va rugam sa ne contactati la:

Adresa: Bd. Unirii nr. 30, et.2 , Bacau
Telefon: +4 0334-405434
FAX: +4 0334-405435
E-mail: hr@bitescreditmanagement.ro

Copyright © | Bites Credit Management - www.bitescreditmanagement.ro