Resurse Umane

 

"Motivatia celor care lucreaza cu noi este puterea si dinamismul grupului. Societatea noastra este deschisa tuturor, permite oricui sa interactioneze reamintind ca fiecare persoana este indispensabila.”

 

CAUTARE SI SELECTARE:
Proiectarea calitatii. Inca de la inceput.
Punerea in aplicare a proceselor coerente de selectie, analiza si evaluare a potentialului are ca scop planificarea calitatii.

Finalizarea, prin urmare, nu se bazeaza pe o simpla necesitate numerica, ci pe profilul exact al personalului.
Definitia programului de recrutare si selectie se bazeaza pe o analiza atenta a postului si o definitie precisa a cerintelor pentru cei care vor aplica pentru acest job(fisa postului si profilul locului de munca).
Sarcinile si competentele nu trebuie sa fie separate si prevede o analiza clara a resurselor care aplica: personalitatea globala a individului, formata din necesitatile sale, interesele si valorile care trebuiec sa fie in armonie cu climatul si cultura organizatiei.
Pentru fiecare resursa este estimata o Fisa a competentelor  in perspectiva unor viitoare planuri de dezvoltare sau capacitatea de a ocupa alte posturi.
Structura de recrutare si selectie Bites Credit Management ofera in mod constant un serviciu garantat personalului menit a fi pe gustul partenerului.

 

FORMARE:
Un proces de formare este facut de confruntari, joc si evolutie continua.
Instruirea in cadrul societatii Bites Credit Management este un proces continuu. La inceput vizeaza resursele selectate pentru a le introduce in mediul societatii si pentru a facilita procesul de integrare, imbunatatirea potentialului si verificarea cunostintelor acumulate; in cazul reuniunilor ulterioare are functia de a reactiva dorinta de a discuta problemele si modalitatile de functionare de conectare cu clientul. In cadrul companiei Bites Credit Management formarea este conceputa ca un spatiu deschis de crestere continua si evolutie a resurselor, astfel incat sa conduca la parametrii de excelenta, unde nu este pusa in joc doar competenta ci si persoana in sine, astfel, personalitatea ei, felul lui de a relationa cu altii si aspectele sale emotionale.
Personalul de selectie si de formare este prezent de asemenea in prima linie pentru un feedback continuu in vederea obtinerii unei instruiri critice si mai eficiente.

globe

  • Despre Noi

    Bites Credit Management, s-a infiintat in 2012, dintr-un parteneriat de societati lidere pe piata italiana pentru activitatea de Call Center .

Contactati-ne

Pentru informatii va rugam sa ne contactati la:

Adresa: Bd. Unirii nr. 30, et.2 , Bacau
Telefon: +4 0334-405434
FAX: +4 0334-405435
E-mail: hr@bitescreditmanagement.ro

Copyright © | Bites Credit Management - www.bitescreditmanagement.ro